Ръководството на Берое се похвали със спечеленото дело срещу Спас

...
Ръководството на Берое се похвали със спечеленото дело срещу Спас
Коментари Харесай

"Берое" за наказанието на Делев: Спряхме "кражбата" на наши футболисти!

Ръководството на " Берое " се похвали със извоюваното дело против Спас Делев във ФИФА. След непозволеното анулиране на контракта сред двете страни българският национал бе изваден от футбола за 4 месеца. Въпреки това нападателят на полския " Погон " Шчечин има право да апелира.
Спас Делев навън от футбола за 4 месеца Санкцията е поради едностранното анулиране на контракта с "Берое "
Ето какво пишат от " Берое " в известие на формалния си уебсайт:

" ПФК " Берое " публично афишира, че завоюва заведеното дело във ФИФА за непозволеното овакантяване на футболиста Спас Делев. Задължително беше футболният клуб да отбрани своите ползи. Справедливостта спечелва и още веднъж доказахме, че можем да противодействаме на проведената скица за " кражба " на футболисти на " Берое ".

Припомняме, че през 2015 година по същата скица с присъединяване на едно и също лице ни напускана футболистът Жуниор Мапуку. В този случай с подхванатите дейности също бяха предпазени ползите на нашия клуб.

Всичко това ни окуражи още повече като клуб да пазиме нашите права и ползи. Винаги сме го правили по почтен и цивилизован метод. Щастливи сме, макар положените неимоверни старания и компликации, тъй като успяхме да потвърдим, че противодействаме сполучливо на сходни схеми и се надяваме по този метод да помогнем и на други клубове, които биха могли да попаднат в тази обстановка ", гласи известието на " заралии ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР