Ръководството на Байерн Мюнхен се закани, че в бъдеще ще

...
Ръководството на Байерн Мюнхен се закани, че в бъдеще ще
Коментари Харесай

Байерн взима голям американски талант

Ръководството на Байерн Мюнхен се закани, че в бъдеще ще обръща повече внимание на привличането на огромни гении от чужбина, а това заричане несъмнено към този момент се извършва.

Поредното ново надарено попълнение на отбора ще бъде 16-годишният американец Тейлър Буут, който играе за Реал Солт Лейк Сити и за националния тим до 17 години.

Буут е централен полузащитник, който може да играе както като опорен халф, по този начин и зад нападателя. Футболистът и клубът към този момент са постигнали съглашение и е нужно единствено уточняването на формалности преди ФИФА да даде разрешение на Буут да заиграе за Байерн.

" Още по-рано от преди би трябвало да откриваме верните играчи на трансферния пазар и да ги привличаме ", показа неотдавна Карл-Хайнц Румениге.

През лятото Байерн притегли южнокореецът Жеон Воойеон (от Инчеон Юнайтед), холандецът от Фейенорд Джошуа Зиркзее и играчът на Метц Райън Йохансон от Люксембург. През есента пък бе уречен прехвърлянето на огромния шведски гений Алекс Тимос Андерсон, който до лятото ще продължи да играе за Хелзингборг. /gong.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР