Ръководството на баскетболния Левски Лукойл разпространи официално становище във връзка

...
Ръководството на баскетболния Левски Лукойл разпространи официално становище във връзка
Коментари Харесай

Левски Лукойл с официално становище, готов за преиграване срещу Балкан

Ръководството на баскетболния Левски Лукойл популяризира публично мнение по отношение на подадената контестация от страна на Балкан след загубата в първия полуфинал за Купата на България (63:72). Както е известно, съставът от Ботевград пожела преиграване на срещата поради позволени нарушавания.

В позицията си „ синият клуб “ разгласи подготвеност да откликне на желанието на Балкан при първа опция след международните квалификации за националните тимове.

Но ето и цялостния текст на позицията на Левски без редакторска интервенция:

"След подадена от БК Балкан контестация след полуфинал 1 за Купата на България, в която се желае преиграване на мача от 14.02.2018 в зала "Универсиада ", управлението на БК Левски Лукойл би желало да излезе със следното мнение:

След като се срещна с подадената от баскетболен клуб Балкан контестация след първия мач от полуфиналната серия за Купата на България, играна на 14.02.2018 година, управлението на Левски Лукойл взе решение, което има вяра, че е в името на българския баскетбол.

Отборът на Левски Лукойл заявява подготвеност да преиграе срещата с Балкан, при първа появила се опция за това, след идните по този начин значими дуели на националния тим в международните квалификации.

Левски Лукойл е клуб, който желае да побеждава със мощна и безапелационна игра и в духа на феърплея и откакто надълбоко почитан от нас и прославен клуб като Балкан има вяра, че е изгубил не поради баскетболните достолепия на нашия тим, то тогава ние ще дадем късмет на Балкан да ни победи, а в случай че не успее още веднъж, то най-малко да загуби с чест. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР