Ръководството на Барселона отново показа голямо уважение към юноша на

...
Ръководството на Барселона отново показа голямо уважение към юноша на
Коментари Харесай

Барса изпрати като легенда Сержи Сампер - футболист с едва 13 мача за отбора

Ръководството на Барселона още веднъж сподели огромно почитание към младеж на клуба. Днес имаше особено изпращане на халфа Сержи Сампер. 24-годишният футболист приключи контракта си с каталунците по взаимно единодушие. Той постоянно е контузен и си потегля след едвам 13 публични мача за Барса. Но на " Камп Ноу " го изпратиха като легенда.

Ето какво сподели Сампер пред медиите:

" Да, мъчно е да си потегли. Мечтата ми беше да съумея тук, да печеля допустимо най-вече титли. За страдание, не се получи... Трябваше да взема това решение.

Аз съм в клуба от шестгодишен. Не си потеглям самичък. Взимам със себе си доста другари, поучения и полезности. Дължа всичко на този клуб. Тръгвам си със задоволството, че това е моят дом.

Не съм си представял, че ще отида в Япония на 24 години. Големият план и голямото предпочитание от страна на Висел Кобе ме накараха да се замисля. Разговорите по телефона с Андрес Иниеста също доста ми помогнаха.

Барса в никакъв случай не би трябвало да се отхвърля от школата си, би трябвало да продължи да разчита на млади момчета, тъй като това е във философията на клуба ".
 Барселона даде Сержи Сампер на Лас Палмас
Барселона даде гений на Лас Палмас

Младокът още веднъж преотстъпен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР