Ръководството на Барселона не възнамерява да се разделя с Филипе

...
Ръководството на Барселона не възнамерява да се разделя с Филипе
Коментари Харесай

Барса по темата Коутиньо: 100 млн. евро или остава

Ръководството на Барселона не има намерение да се разделя с Филипе Коутиньо на фрапантно занижена цена. Според вестник Mundo Deportivo каталунският клуб е сложил цена от 100 милиона евро на бразилския национал. В случай че никой клуб не пожелае да я заплати, Коу ще се завърне на " Камп Ноу " за идващия сезон.

Сега Филипе играе в Байерн (Мюнхен) като преотстъпен, а баварците ясно обявиха, че не считат да заплащат откупната уговорка, заложена в контракта - 120 млн. евро. Наставникът на " лос кулес " Кике Сетиен удостовери, че счита да разчита на бразилеца, в случай че клубът реши да го задържи. Миналата седмица представители на Барселона са разговаряли с хора от обкръжението на футболиста, с цел да схванат по какъв начин се възвръща след интервенцията на глезена. Очаква се Коутиньо да бъде подготвен за рестарта на Бундеслигата.

Халфът напусна Ливърпул през януари 2018 година при трансферна сума от 120 милиона евро плюс 40 милиона бонуси. За момента каталунският клуб е платил единствено 15 милиона от бонусите за реализирани цели. Ла Лига 27 кръг, събота 7 март  Барселона 1:0краен резулат  Реал Сосиедад

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР