Ръководството на Барселона е взело решение да се раздели със

...
Ръководството на Барселона е взело решение да се раздели със
Коментари Харесай

Барселона постави цена на Юмтити

Ръководството на Барселона е взело решение да се раздели със Самюел Юмтити през летния трансферен прозорец. Това ще се се случи, в случай че каталунският клуб получи 60 милиона евро за французина. Такава е цената, която от " Камп Ноу " са сложили на 25-годишния централен бранител, изиграл едвам 14 мача във всички шампионати през предишния сезона.

Барселона към този момент похарчи над 100 милиона евро за нови попълнения, а занапред ще бъде финализиран огромният трансфер на Антоан Гризман. Освен това към момента се приказва, че каталунците могат да си върнат Неймар. Поради тази причина клубът е решил да продава играчите, които не са неизменима част от състава на Ернесто Валверде. Това се случи към този момент с Яспер Силесен, Андре Гомеш, Пако Алкасер и Денис Суарес.

Твърди се, че Арсенал и Манчестър Юнайтед демонстрират интерес към Юмтити. За " алените дяволи " той обаче е по-скоро авариен вид, в случай че прехвърлянето на Хари Магуайър пропадне. Големият проблем на " артилеристите " пък си остава ниският бюджет за прехвърляния, който съгласно британските медии е едвам 45 милиона паунда.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР