Ръководството на Барселона е силно заинтересовано от привличането на Усман

...
Ръководството на Барселона е силно заинтересовано от привличането на Усман
Коментари Харесай

Барса готви оферта 50+20 млн. за Дембеле

Ръководството на Барселона е мощно заинтригувано от привличането на Усман Дембеле от Борусия (Дортмунд), написа каталунският Sport. Шефовете на " лос блаугранас " познават добре качествата на френския гений, който блесна блестящо през миналия сезон. От " Камп Ноу " получават вести за развиването на бързака, откогато той игра за юношите на Франция до 15 години.

И през предишното лято " лос кулес " направиха опит да се снабдят с услугите му, само че той избра Борусия. Вчера немският Bild излезе със заглавие, че офертата на Барса към вестфалския клуб е на стойност 50 милиона евро. Това обаче е надалеч от мечтаните от германците 80 милиона. Sport твърди, че каталунският клуб може да предложи твърди 50 милиона плюс 20 милиона под формата на разнообразни бонуси, само че не и мечтаните твърди 80.

Изданието написа, че към този момент има сделка сред представители на Барса и сътрудниците на Дембеле и съглашение за петгодишен договор. Ако френското крило укрепи " синьо-червените ", новият треньор на Барселона Ернесто Валверде ще би трябвало да измисли нова скица на игра. В каталунските медии към този момент се появи разновидността с трио начело - Дембеле, Луис Суарес и Неймар, и Лионел Меси зад тях.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР