Ръководството на Барселона е похарчило над 1 милиард евро в

...
Ръководството на Барселона е похарчило над 1 милиард евро в
Коментари Харесай

Барселона хвърли над 1 млрд. евро за попълнения от 2015-а насам

Ръководството на Барселона е похарчило над 1 милиард евро в опит да укрепи състава си в последните пет години и по този начин и не завоюваха Шампионската лига. Проучването стартира от 2015 година след въведеното трансферно ембарго на каталунския клуб. Първите попълнения от тази епоха са Арда Туран и Алейш Видал, които трябваше да изчакат няколко месеца, с цел да имат право да играят. Турският халф излезе на „ лос кулес “ към 40 милиона евро и бързо се оказа нежелателен на „ Камп Ноу “.

 За сезон 2016/17 каталунците под управлението на Джосеп Бартомеу взеха половин дузина футболисти на стойност към 150 милиона евро. През лятото на 2017-а каталунците бяха шокирани с напускането на Неймар и се хвърлиха в обезверено търсене на негов заместител макар повишените цени. Усман Дембеле дойде за над 100 милиона евро, а няколко месеца по-късно Филипе Коутиньо счупи трансферния връх.

 През лятото на 2019-а на „ Камп Ноу “ дойде Антоан Гризман за 120 милиона евро. От упоменатите попълнения никой за момента не убеждава, че коства толкоз, колкото е заплатено за него. По-детайлен обзор демонстрира, че единствено в търсене на заслужен сътрудник на Лионел Меси и Луис Суарес каталунците са платили над половин милиард евро. Вижте таблиците, където цените са посочени в английски лири.
Ла Лига 7 кръг, събота 24 октомври  Барселона 17:00предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР