Ръководството на Барселона е отворено за разговори за продажбата на

...
Ръководството на Барселона е отворено за разговори за продажбата на
Коментари Харесай

Барса сложи септет на тезгяха и чака доста пари от него

Ръководството на Барселона е отворено за диалози за продажбата на седем играчи от сегашния състав, оповестява вестник "Спорт ". Единственото изискване на каталунците е за тях да се вземат трансферни суми, а не да бъдат преотстъпвани чартърен или да бъдат освобождавани.

В листата са Яспер Силесен, Андре Гомеш, Денис Суарес, Рафиня Алкантара, Марк Кукурея, Сержи Паленсия и Адриан Ортола. От клуба желаят да изкарат най-малко 65 млн. евро от този септет, въпреки че упованията са за по-високи приходи.

Единствените двама, от които могат да се изкарат положителни пари, са Силесен и Гомеш. Холандският пазач има уговорка за преустановяване на контракта му, който е до 30 юни 2021 година, която е в размер на 60 млн. евро. От Барса ще желаят сума близка до нея.

Португалецът пък изкара мощен сезон чартърен в Евертън и "карамелите " имат алтернатива да го изплатят. Тя е в размер на 30 млн. евро и се чака британският клуб да се възползва от нея. Така от тях двамата каталунците може да си докарат близо 100 млн. евро в касата.

За останалите надали ще дойдат някакви солидни предложения, само че сигурно раздялата с тях няма да е без пари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР