Ръководството на Барселона е определило Неймар като приоритетна цел за

...
Ръководството на Барселона е определило Неймар като приоритетна цел за
Коментари Харесай

Неймар е основната трансферна цел на Барселона

Ръководството на Барселона е определило Неймар като предпочитана цел за летния трансферен прозорец, написа на днешната си първа страница Diario Sport. През предишното лято от “Камп Ноу” също вършиха опити да си върнат бразилеца, само че високите финансови условия на Пари Сен Жермен ги стопираха. Сега в Каталуня са настроени по-оптимистично поради по-малкия период на контракта на Ней Джуниър.

Контрактът му с френския клуб изтича през лятото на 2022 година. “Блаугранас” имат вяра, че през тази година ще получат и поддръжката на ФИФА, като се чака централата да фиксира избрана цена на бразилеца поради контракта му с парижани и изразено предпочитание от футболиста да си тръгне.

Според каталунските медии цената на Неймар е към 170 милиона евро. Преговорите с ПСЖ няма да са по никакъв начин лесни поради това, че се чака и атака на Реал Мадрид за Килиан Мбапе. Евентуална договорка за бразилеца ще понижи фрапантно опциите им за други нови попълнения. В Каталуня припомнят, че Неймар има правосъдни искове против Барселона, възлизащи на обща стойност 36 млн. евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР