Ръководството на Българския спортен тотализатор е изцяло сменено, обяви в

...
Ръководството на Българския спортен тотализатор е изцяло сменено, обяви в
Коментари Харесай

Сменено е цялото ръководство на държавния тотализатор

Ръководството на Българския състезателен тотализатор е напълно заменено, разгласи в петък пред публицисти финансовият министър Владислав Горанов.

" Сменени са всички членове на управителния съвет. Предстои сключването на договорите за ръководство с новото управление на Българския състезателен тотализатор и регистриране (БСТ) ", сподели министърът.

Въпреки че рокадата бе обявена от Горанов, тотализаторът по закон е отговорност на спортното министерство и промяната е станала със заповед на министър Красен Кралев.

" Доколкото ми е известно, има двама членове на управителния съвет, които в предишното са известни като сполучливи футболисти. Има двама специалисти от Министерство на финансите - шефът на дирекция " Данъчна политика " Людмила Петкова и шеф на отдел в дирекция " Данъчна политика ". За шеф на сдружението е препоръчан върховен специалист от " Информационно обслужване ", сподели Горанов.

На въпрос кое е наложило тази промяна, министърът посочи, че преценката на министъра на спорта е, че е нужна нова свежа управническа мощност.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР