Ръководството на Българския футболен съюз проведе работна среща с представителите

Ръководството на Българския футболен съюз проведе работна среща с представителите ...

БФС и полицията проведоха среща.


Ръководството на Българския футболен съюз проведе работна среща с представителите на Главна дирекция "Национална полиция" и Столичната дирекция на вътрешните работи. Поводът за дискусията, инициирана от изпълняващия длъжността президент на БФС Михаил Касабов, бе организацията на пролетния дял от сезон 2019/2020 и продължаването на успешното сътрудничество между БФС и институциите от гледна точка обезпечаването на реда и безопасността по стадионите.
БФС разкри кога ще има ВАР в България
БФС разкри кога ще има ВАР в България

Експерти на ФИФА дойдоха у нас

Всички присъстващи страни се обединиха около тезата, че безпроблемното провеждане на футболните мероприятия е от първостепенно значение за развитието на спорта у нас и обсъдиха различни превантивни мерки за гарантирането на сигурността както по време на високопрофилните мачове от Първа лига, така и от двубоите в по-ниските нива на футбола ни.

Българският футболен съюз, ГДНП и СДВР ще продължат диалога си с представителите на фенклубовете и призовават привържениците към толерантно отношение и спазване на обществения ред преди, по време и след мачовете от клубните първенства и предстоящите срещи на националния отбор на България.
Удължиха срока на разследването в БФС
Удължиха срока на разследването в БФС

Процедурата е стандартна практика

Източник: topsport.bg