Ръководството на Българската федерация по волейбол излезе с официална позиция

...
Ръководството на Българската федерация по волейбол излезе с официална позиция
Коментари Харесай

Волейболната федерация: Нагнетява се напрежение в нашата общественост

Ръководството на Българската федерация по волейбол излезе с публична позиция след отвореното писмо на Инициативния комитет, който цели смяна в управлението.

След като част от шефовете на волейболните клубове обявиха, че преди Общото заседание на 20 декември, към част от клубовете са отправени закани и е оказван напън, от БФВ дадоха отговор, че тези изказвания са голословни и за тях няма никакви доказателства, а единствената им цел е да се нагнетява напрежение.
Инициативният комитет във волейбола: Не се поддавайте на закани "Решенията за развиването на волейбола би трябвало и ще се вземат от всички клубове, а не от един човек ", пишат част от шефовете на тимовете у нас
Ето и цялата позиция на федерацията:

" В намерено писмо до медиите обявилият се за Инициативен комитет за промени в българския волейбол твърди, че върху волейболни клубове се оказва напън преди Общото заседание, планувано за 20 декември 2019 година. БФволейбол декларира изрично, че това са голословни изказвания, хвърлени в общественото пространство, без да са подплатени с нито едно доказателство и нито един съответен образец. Те явно целят да нагнетяват напрежение във волейболната общност.

Във връзка с това БФволейбол напомня, че в Република България съществуват съответните правоохранителни органи и приканва всеки клуб, върху който е оказван напън, от каквото и да е естество, да алармира прокуратурата, като показа съответните доказателствени материали "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР