Ръководството на Българската федерация по скокове на батут отстрани трима

...
Ръководството на Българската федерация по скокове на батут отстрани трима
Коментари Харесай

Отстраниха трима състезатели от националния отбор по скокове на батут

Ръководството на Българската федерация по скокове на батут в профил трима състезатели от националния тим за мъже и дами. Това са Ясен Иванов, Георги Илиев и Мариела Пенева, а повода е им слабото показване на международното състезание, което се организира в Санкт Петербург (Русия), изясни президентът на централата Стоян Димитров.

„ Не съм удовлетворен от присъединяване на мъжете и дамите. За това взехме решение да бъдат освободени от националния тим. Когато са подготвени могат да аплайват още веднъж. Трябва да бъдат на доста високо ниво с цел да попаднат още веднъж в държавния отбор ", изясни Димитров.

Президентът на федерацията разяснява и представянето на международното състезание на юношите, младежите и девойките.

„ Що се отнася до юношите, младежите и девойките аз съм извънредно удовлетворен, защото за първи път от 15 участника, 8 попаднаха на край. От 60-70 спортисти, когато стигнеш до 8-мо място, за нас, за дребна България това е доста и аз съм извънредно удовлетворен от този факт “, добави президентът на централата.

Стоян Димитров - президент на БФ Скокове на батут
През идната година състезателите ще се готвят за европейските игри в Минск, както и за шестте международни купи и шампионата на планетата, които са подготовка за олимпийските игри в Токио през 2020 година. Плановете на федерацията са четирима състезатели да се приготвят и да се борят за визи за най-големия състезателен конгрес.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР