Ръководството на Атлетико Мадрид ще предприеме мерки, за да отблъсне

...
Ръководството на Атлетико Мадрид ще предприеме мерки, за да отблъсне
Коментари Харесай

Саул скоро ще струва колкото Гризман

Ръководството на Атлетико Мадрид ще предприеме ограничения, с цел да отблъсне евентуалните претенденти за подписа на Саул. Халфът на " дюшекчиите " е непрекъсната големина в състава на Диего Симеоне, а сега прави възторг на европейското състезание за младежи. Вчера той заби хеттрик във вратата на Италия и класира испанците на финала, като е водач при голмайсторите в шампионата с 5 попадения.

Атлетико напълно скоро ще предложи нов контракт на Саул. Мадридчани желаят да го обвържат до 2021 година, като откупната му уговорка ще скочи от 80 на 100 млн. евро. Същата сума е вписана и в неотдавна възобновения договор на Антоан Гризман. Естествено, Саул ще бъде заплатен и със солидно нарастване на заплатата.

В последните дни се заприказва, че Барселона още веднъж ще направи опит да притегли Саул, само че единствено в случай че се провали в договарянията с Пари Сен Жермен за Марко Верати.

Талантливият халф на Атлетико е оценен от профилираните уеб сайтове на 40 млн. евро и е най-скъпият футболист на Евро 2017 за младежи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР