Ръководството на Атлетико Мадрид не възнамерява да води преговори с

...
Ръководството на Атлетико Мадрид не възнамерява да води преговори с
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид няма да води преговори с Барселона за Гризман

Ръководството на Атлетико Мадрид не има намерение да води договаряния с Барселона за възможния трансфер на Антоан Гризман.

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо е безапелационен, че не има намерение да води договаряния за продажбата на Гризман за по-ниска себестойност от тази, която е записана в неговата освобождаваща уговорка.

Шефът на „ дюшекчиите “ е на мнение, че клубът, който желае да притегли Гризман би трябвало да задейства неговата освобождаваща уговорка.

„ Ние няма да водим договаряния с никой. Футболистът има контракт с нас. Щом няма да остане в Атлетико Мадрид, би трябвало да бъде задействана неговата освобождаваща уговорка и той да подава сумата, която е записана в нея. Не ни интересува къде ще върви той. Нас ни интересуват единствено парите “, разяснява Сересо в изявление за радио „ Каталуня “.

Откупната уговорка в контракта на Гризман с Атлетико Мадрид сега възлиза на 200 милиона евро, а от 1 юли ще бъде в размер на 120 милиона евро.

„ За мен няма значение къде отива. Не знам дали отива в Барселона или в тим отвън Испания. Не ме интересува. Въпросът не е от финансово естество. Не са доста тимовете, които могат да предложат сходна заплата на Гризман, каквато той получава при нас. Съдбата на Гризман не е това, което ме тревожи сега. Притеснен съм за играчите, които би трябвало да притеглим. Не съм приказвал с Хосеп Мария Бартомеу “, сподели още Сересо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР