Ръководството на Аталанта официално потвърди, че наставникът Джан Пиеро Гасперини

...
Ръководството на Аталанта официално потвърди, че наставникът Джан Пиеро Гасперини
Коментари Харесай

Официално: Аталанта задържа своя „разказвач на приказки”

Ръководството на Аталанта публично удостовери, че наставникът Джан Пиеро Гасперини ще продължи да води тима и през идващия сезон, който ще означи дебютната акция на клуба в Шампионската лига.

Именно 61-годишният експерт е огромният проектант зад триумфите на „ бергамаските”, които през отминалия сезон 2018/2019 играха също по този начин край за Купата на Италия (техен общо четвърти). Той пое юздите в Аталанта през 2016-а и за доста малко време преобрази тима от кандидат за изпадане в борещ се за място в челото. Говореше се, че Рома прави всичко допустимо да ангажира Гасперини за собствен непрекъснат треньор от другия сезон, но през днешния ден всички фантазии на римляните бяха разрушени.

„ С голямо задоволство мога да потвърдя, че връзката сред Аталанта и нашия треньор Джан Пиеро Гасперини ще продължи”, разгласи клубният президент Антонио Перкаси. „ Говорим за път на израстване, който продължава с задачата да придадем поредност на значимите неща, които съградихме през тези три сезона.”

„ Всичко се развива в цялостен синхрон с историческия момент, който нашият клуб изпитва. Също по този начин ще моят наследник Лука оттук насетне ще има доста по-голяма роля във всички механически аспекти, свързани с първия отбор. Мога само да благодара на всички за положителната работа и, както постоянно, Форца Аталанта”, добави Перкаси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР