„Ръководството на „Атака” сваля политическото си доверие от вицепремиера Валери

...
„Ръководството на „Атака” сваля политическото си доверие от вицепремиера Валери
Коментари Харесай

„Атака” поиска оставката на Валери Симеонов като вицепремиер

„ Ръководството на „ Атака” смъква политическото си доверие от вицепремиера Валери Симеонов поради неприемливите обиди към хора с увреждания. Ще настояваме да бъде препоръчан различен представител на Патриотите за вицепремиер”. Това оповестиха от пресцентъра на партията на Волен Сидеров , която е част от дребната коалиция в ръководството.
Валери Симеонов: Не виждам аргументи да подам оставка по персонални съображения Протестите на Българска социалистическа партия не ме тормозят, сподели вицепремиерът
По-рано през днешния ден Симеонов разгласи, че, когато политическият съвет на обединението ГЕРБ – Обединени патриоти изискат оставката му, той ще я подаде. Каза също, че не вижда аргументи да подава оставка по персонални съображения.

От 12:30 ч. през днешния ден пред Министерския съвет в София има митинг с настояването Валери Симеонов да подаде оставка поради изявлението му по адрес на протестиращите майки с увреждания, които назова „ кресливи жени” с „ сякаш заболели деца”.
Под прозорците на Министерски съвет: Протестиращи блокираха бул. „ Дондуков ”(СНИМКИ) Ако не му я поискате, значи сте съгласни с него, обърнаха се с писмо към премиера майките на деца с увреждания
Освен, че смъкват доверието си от Симеонов от „ Атака” желаеха и незабавно привикване през днешния ден на Коалиционен съвет – ГЕРБ – Обединени патриоти, на който да бъде прегледан въпросът с неприемливото държание на Валери Симеонов и незабавната му оставка като вицепремиер. Предлага се министър председателят Бойко Борисов, който е на публично посещаване в чужбина, да се включи в съвета посредством конферентна връзка.

Напрежение сред партията на Симеонов – НФСБ, и „ Атака” има от към седмица.
Коалиционни земетресения: НФСБ смъкна доверието си от Волен Сидеров Това се случва, откакто от два дни телевизия „ Алфа ” не излъчваше, а показваше единствено надписи против Валери Симеонов и хора от ГЕРБ.
Миналата сряда от НФСБ оповестиха, че смъкват доверието си от Волен Сидеров и не го признават за ръководител на парламентарната група на Обединените патриоти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР