Ръководството на Арсенал ще предложи нов договор на халфа Арън

...
Ръководството на Арсенал ще предложи нов договор на халфа Арън
Коментари Харесай

Арсенал предлага нов договор на Рамзи

Ръководството на Арсенал ще предложи нов контракт на халфа Арън Рамзи. Шефовете на “Емиратс” се надяват да убедят 27-годишния състезател да преподпише и по този начин да бъде отхвърлен интереса на други тимове към него.

В момента тече последната година от сегашния договор на Рамзи с “Артилеристите”. Това притегля все по-голям интерес към него, като той попада в полезрението на Манчестър Юнайтед, Барселона, Челси и Лацио. Няколко китайски клуба също наблюдават деликатно обстановката.

Именно заради тази причина в Арсенал бързат да обвържат играча с нов контракт. Клубът съумя да задържи Месут Йозил, предлагайки му заплата в размер на 350 хиляди паунда на седмица. Сега обаче и Рамзи желае да получи сходно нарастване, а това може да се окаже проблем за бюджета на лондончани.

Рамзи знае добре, че може елементарно да получи контракт на стойност 250 хиляди паунда на седмица, в случай че реши да смени клубната си принадлежност. Именно това му дава независимост да извива ръцете на шефовете на “Емиратс”. Сега клубът ще би трябвало да балансира бюджета си, с цел да откри нужните пари, в случай че желае да задържи звездата си.

Премиър лийг 1 кръг, неделя 12 август  Арсенал 0:2краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР