Ръководството на английския футболния отбор Тотнъм иска да популяризират още

...
Ръководството на английския футболния отбор Тотнъм иска да популяризират още
Коментари Харесай

Тотнъм иска Джошуа да се боксира на новия им стадион

Ръководството на британския футболния тим Тотнъм желае да разпространяват още повече новия стадион на клуба. Те желаят международният първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа да се бие на техния стадион.
 Антъни Джошуа желае да се бие с Луис Ортиз
Лондончани са подготвени да договарят с Джошуа, който се чака по-късно тази година се завърне на боксовия кръг с мач в Обединеното кралство.

В момента боксьорът среща усложнения в опита да си откри нов противник, откакто гласеният Джарел Милър бе заловен с допинг.

Преди време Джошуа организира няколко мачa в някогашния " дом " на лондочани - " Уембли ". На това съоръжение Тотнъм игра съвсем два сезона, преди да дочакат завръщането си на " Тотнъм Стейдиъм ". Именно на " Уембли ", през април 2017 година, Джошуа спечели световните трофеи на WBA, IBF и IBО, побеждавайки украинската легенда Владимир Кличко.

Последният боксове мач в остарелия дом на Тотнъм - " Уайт Харт Лейн ", се състои през септември 1991 година, когато Крис Юбанк нокаутира Майкъл Уотсън.

Междувременно се чака 29-годишният американец Анди Руис да е идващият конкурент на Джошуа, само че тази информация към момента не е доказана.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР