Ръководството на американската Мейджър-лига обяви днес, че отлага мача на

...
Ръководството на американската Мейджър-лига обяви днес, че отлага мача на
Коментари Харесай

Първият мач на Нешвил в турнира MLS is back е отложен заради пет положителни проби за COVID-19

Ръководството на американската Мейджър-лига разгласи през днешния ден, че отсрочва мача на Нешвил от шампионата MLS is Back във Флорида, защото петима играчи на отбора са дали позитивна проба за COVID-19. Тази вест може да форсира изваждането на тима от шампионата, откакто един отбор към този момент беше върнат от съображения за сигурност и това е ФК Далас. В тима от щата Тексас има 10 позитивни проби на играчи и хора от щаба.

Тимът на Нешвил дойде на 3-и юли и на комплекса Дисни трябваше да започва на следващия ден против Чикаго Файър. От МЛС обявиха, че двама футболисти са дали позитивния резултат през уикенда, а други трима късно в понеделник.  MLS заяви за нови пет случая на COVID-19
" В изискванията на пандемията и заплахата от разпространяване на вируса, МЛС си резервира правото да извади тима на Нешвил от шампионата, в случай че спомагателните проби дадат още позитивни проби, се споделя в мнението на лигата.

Резултатите от тестванията на още пет клуба, които дойдоха в понеделник в Орландо, ще бъдат оповестени по-късно през днешния ден или на следващия ден сутринта. МЛС също по този начин разгласи, че плануваният за 10-и юли мач сред ФК Торонто и Държавна сигурност Юнайтед ще се състои на 12-и, защото канадците са закъснели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР