Ръководството на американската компания Twitter определя указа на американския президент

...
Ръководството на американската компания Twitter определя указа на американския президент
Коментари Харесай

Twitter срещу Тръмп: Президентът застрашава свободата на словото и демократичните ценности

Ръководството на американската компания Twitter дефинира указа на американския президент Доналд Тръмп за консервативен и политизиран , се оповестява в изказване на формалната страница на компанията.

" Този ​​указ отразява консервативен и политизиран метод към съответното законодателство ", се споделя в изказването.

Ръководството на Twitter акцентира, че " Раздел 230 от Закона за връзката (Етика) пази американските нововъведения и независимост на словото и се основава на демократичните полезности ".

" Опитите за едностранно нарушаване заплашват бъдещето на онлайн речта и свободата в Интернет ", добавя компанията.

Според Тръмп, " изпълнителният декрет е предопределен да сътвори нов правилник, учреден на раздел 230 от закона за връзките. Социалните мрежи, участващи в цензура или политически дейности, към този момент няма да бъдат предпазени да носят отговорност . Това е огромно решение. "

Той разпореди на Федералната комисия по търговия да следи за спазването на възбраната за присъединяване във всевъзможни " лъжливи или нездравословни търговски действия ".

СиЕнЕн разяснява, че Тръмп към този момент бе упрекнат, че употребява президентската власт , с цел да повлияе на изборите. Вече е ясно, че оправдателната му присъда в процеса на Сената единствено го предизвиква да употребява този орган , за да обслужва персоналните си прищявки по метод, който става по-ясно изразен, колкото по-дълго е президент.

Отношението на Тръмп, залегнало в политически и юридически казус от оправдателната присъда от ръководения от републиканците Сенат, слага под подозрение цялата визия за надзора от Конгреса .
 Тръмп подписа декрет, ограничителен отбраната на обществените мрежи от правосъдни каузи
Тръмп подписа декрет, ограничителен отбраната на обществените мрежи от правосъдни каузи

Според него, те са опасност...

Указът на президента ще провокира развълнуван спор за свободата на словото в интернет , който по всяка възможност няма да докара до нищо . Този изфабрикуван спор разсейва медиите и съвсем несъмнено ще бъде дейно , написа " Гардиън ".

Би било в полза на всички и на Twitter, в случай че му дръпне щепсела в този спор, да блокира Тръмп за многократни и груби нарушавания на разпоредбите и ни помогне да се съсредоточим върху това, което е по-важно:

Повече от 100 000 души в Съединените щати са починали от Covid-19, повече от която и да е друга нация в света. Цифрата евентуално е дефицит.

Повече от 1,7 милиона души в Съединени американски щати са имали доказани случаи на Covid-19, повече от всеки различен народ в света. Цифрата съвсем несъмнено е и понижена.

Американското федерално държавно управление изцяло се провали с създаването на тестванията за ковид при започване на пандемията и продължава да изостава в обезпечаването на съответни проби за своето население.

Преди пандемията над 38 милиона американци живееха в беднотия.

Повече от 40 милиона американци подадоха молба за безработица през последните 10 седмици.

Преди пандемията 11,2 милиона деца в Съединени американски щати живееха в неустановеност за храна в семейството.

Експертите плануват, че безработицата, обвързвана с пандемията, може да усили броя на децата, изпитващи неустановеност за храна, от 12,4 милиона до 18 милиона, или едно на всеки четири деца.

Коефициентът на смъртност на Covid-19 за афроамериканци е повече от два пъти по-висок от % за белите, латиноамериканците и азиатците.

Повече от 60 000 здравни служащи в Съединени американски щати са инфектирани с ковид, а близо 300 са умряли.

Американските лечебни заведения освободиха 1,4 милиона здравни служащи през април.

Няма федерален проект за справяне с нито едно от тези неща.

Смъртните случаи нарастват.
 Зукърбърг отговори на Тръмп: Цензурирането на обществените медии не е верният инстикт
Зукърбърг отговори на Тръмп: Цензурирането на обществените медии не е верният инстикт

По думите му " Facebook " не би трябвало да бъде арбитърът на истината
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР