Ръководството на Академика“ ще идва всяка седмица на инспекция, докато

...
Ръководството на Академика“ ще идва всяка седмица на инспекция, докато
Коментари Харесай

Весела Лечева: Проверки всяка седмица до задършването на Арена Бургас

„ Ръководството на „ Академика “ ще идва всяка седмица на ревизия, до момента в който не завърши строителството на спортната зала „ Арена Бургас “. Това разгласи служебният министър на младежта спорта Весела Лечева. „ Трябва час по-скоро да приключат дейностите по контракта с косорциума, който построява залата. Наш приоритет е да приведем градежа на „ Арена Бургас “ към край. Надявам се всичко да завърши в период и строителят да си извърши уговорките “, сподели министър Лечева.

Тя дойде през днешния ден в Бургас за откриването на новия състезателен корпус към Професионалната гимназия по Механоелектротехника и електроника.

Постройката е едноетажна със застроена повърхност към 712 кв. м. и се намира в двора на гимназията. Физкултурният салон е мултифункционален и разполага с условия за упражняване на разнообразни типове спортове, като баскетбол, волейбол, хандбал и тенис на корт. Спортният корпус на гимназията по Механоелектротехника и електроника се осъществя от Министерството на младежта и спорта и Община Бургас.

" Аз съм щастлив, тъй като дълги години това наше елитно учебно заведение нямаше подобаваща спортна зала. През годините възпитаниците на учебното заведение завоюваха доста спортни трофеи. Това е станало с помощта на управлението на учебното заведение, гения на децата и учителите по физкултура ", акцентира кметът на Бургас Димитър Николов. И не спести рецензии към предходния министър на спорта.

Чуйте какво още сподели кметът на Бургас Димитър Николов в звуковия файл:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР