Ръководството на Академик Бултекс 99 призовава всички фенове и гости

...
Ръководството на Академик Бултекс 99 призовава всички фенове и гости
Коментари Харесай

Академик Бултекс 99: Спортът е част от културата, елате на мач!

Ръководството на Академик Бултекс 99 приканва всички почитатели и посетители на града да дойдат на мача против Академик Сф в петък от 18.30 часа в зала Колодрума. Двубоят е от следващия кръг на Националната баскетболна лига, а пловдивският отбор ще гони четвърта поредна победа след триумфите против Ямбол за Купата на България, Блокотехна в Балканската лига и Рилски състезател в НБЛ. Настроението в тима е приповдигнато след страхотната победа, пристигнала след продължение в Самоков, която бе първа в родния шампионат за завърналия се старши треньор Асен Николов.

" Смятаме, че спортът е част от културата и сме напълно съпричастни на идеята Пловдив 2019 – Европейскастолица на културата. Затова призоваваме почитателите и гостите на града да посетят нашия мач с Академик Сф, който ще бъде забавен ", прикани клубният президент на Академик Бултекс 99 Васил Врачев.

Баскетболният дуел в Колодрума е ден преди предстоящото с голям интерес събитие – грандиозното разкриване на Пловдив 2019 – Европейска столица на културата. То е в събота от 19 часа в центъра на града и се чака да бъде посетено от най-малко 30 000 жители и посетители на града.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР