Ръководството на „Левски“ остави отбора без полузащитници. Вчера тимът напусна

...
Ръководството на „Левски“ остави отбора без полузащитници. Вчера тимът напусна
Коментари Харесай

„Левски“ остана без халфове

Ръководството на „Левски“ остави тима без полузащитници. Вчера отборът напусна Жорди Гомес. Испанският халф е петият на този пост, който си потегля с шефско решение. Преди това бе показана врататка на Нелуц Рошу, а на Васил Панайотов, Роман Прохазка и Антонио Вутов не бяха препоръчани контракти. И до момента в който през предишния сезон „сините“ имаха прекомерно доста играчи в средата на терена, то в този момент обстановката е на другия полюс. Новият треньор Славиша Стоянович остана единствено с отбранителния Хали Тиам, контузения Антони Белмонт и офанзивните Филипе Нашименто и Давиде Мариани.

„Бях благополучен в този популярен клуб, само че е време за ново предизвикателство“, разгласи Жорди Гомес.

Халфът отива в кипърския „Омония“ (Никозия). Неговата орис била решена откакто написал на дъската в съблекалнята „няма заплати, няма игра“ сред двата мача с „Вадуц“ в Лига Европа. Тогава шефовете забавиха заплащане към футболистите, а Гомес се подвигна на протест.

Раздялата с испанеца сложи треньора Стоянович в патова обстановка, която можеше да бъде решена с привличането на Мартин Райнов. Сделката обаче се провали, а управителните фактори на „ Герена “ би трябвало да реагират, в случай че не желаят сезона да приключи още преди да е почнал.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР