Ръководството и футболистите на Глазгоу Рейнджърс се съгласиха на финансови

...
Ръководството и футболистите на Глазгоу Рейнджърс се съгласиха на финансови
Коментари Харесай

Джерард и неговите играчи дадоха отсрочка на Рейнджърс за заплатите

Ръководството и футболистите на Глазгоу Рейнджърс се съгласиха на финансови отстъпки поради рецесията, провокирана от пандемията от ковид, заяви формалният уебсайт на шотландския тим.
Играчите и треньорският щаб одобриха да им бъдат забавени заплащанията на заплатите с три месеца, с цел да се обезпечи на 100 % възнаграждението на всички чиновници на клуба.

Вирусът болести 1,27 милиона души в международен мащаб, а над 70 хиляди починаха.

" Играчите, шефовете и всички чиновници демонстрираха положително отношение и отговорност, като направиха това непринудено ", сподели мениджърът на отбора Стивън Джерард, някогашни капитан на Ливърпул и на националния тим на Англия пред уеб страницата на Рейнджърс.

" Не беше елементарно решение, само че е най-правилното в тази обстановка. Единодушно всички желаеха да създадат това. Важно е в тези тежки времена никой да не страда от финансови усложнения. Смятам, че е значимо да проявяваш почитание към всички хора в клуба, каквато и да е ролята ти. Мисля, че сме посочили същински положителни взаимоотношения с това, което направихме ", добави Джерард.

От Рейнджърс оповестиха, че някои от чиновниците ще бъдат пуснати в отпуск заради " изключителни провокации ", само че ще продължат да получават цялостната си заплата.

" Треньорите и футболистите имаха предпочитание да подсигуряват, че нито един чиновник на Рейнджърс няма да претърпи финансови усложнения по време на тази рецесия. Всички се съгласиха да отсрочат заплатите, с цел да подсигуряват, че сътрудниците им ще могат да продължат получават цялостните си заплати ", се споделя в изказване на клуба.
INTERVIEW: An update from Steven Gerrard.

#StayHomeSaveLives pic.twitter.com/ykd2uJPNus
— Rangers Football Club (@RangersFC) April 6, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР