Ръководството и екипът на специализирана болница за активно лечение по

...
Ръководството и екипът на специализирана болница за активно лечение по
Коментари Харесай

„Майчин дом“ с благодарност към дарители

Ръководството и екипът на профилирана болница за интензивно лекуване по акушерство и гинекология „ Майчин дом " изрича своите благодарности на фирмите и хората, които показаха своята поддръжка към лечебното заведение и екипите, които непрекъснато работят на първа линия, поемайки потока от бременни, родилки и пациенти с неотложни гинекологични и онкогинекологични процедури.
Лечебното заведение изрича сърдечни благодарности към Мирослав Вичев, Главен изпълнителен шеф на Борика АД. Болницата получи хирургични маски, многопластови защитни гащеризони, маски за многократна приложимост, защитни очила, антибактериални килими, няколко типа защитни ръкавици и други медицински средства за предотвратяване на екипите на болничното заведение и пациентите. Медицинските консумативи, предоставени от Борика АД, са на стойност 35 000 лв..
Специални благодарности се насочат и към хората, които поддържаха болничното заведение с персонални средства в размер на 25 000 лв.. Те са предоставени също за закупуване на защитни защитни средства за медицинския личен състав, дезинфектанти, монтаж и наем на резервоар за обособяване на потока на пациентите.
В актуалната конюнктура на разпространяване на COVID-19 за нас е от извънредно значение да осигурим работата на медицинския личен състав с нужните защитни средства, с цел да подсигуряваме здравето и сигурността както на нашите пациенти, по този начин и на екипите на болничното заведение и да продължим да предоставяме качествена здравна услуга, лекуване и диагностика в майчиното и женско здраве.
Даренията на медицински консумативи, произведения и средства подкрепят естественото действие и ефикасната работа на клиниките на болничното заведение. Сърдечно благодарим на всички, които подкрепиха и не престават да поддържат най-голямата и най-старата АГ болничното заведение в страната „ Майчин дом ". Всяка помощ в този под напрежение и динамичен спешен миг за нас е от извънредно огромно значение.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР