Ръководство на Ню Йорк Никс отново ще се опита да

...
Ръководство на Ню Йорк Никс отново ще се опита да
Коментари Харесай

Ню Йорк Никс преследва шампионско дуо от Торонто

Ръководство на Ню Йорк Никс още веднъж ще се опита да завърши несполучливите дни на организацията. Според информации на SNY клубът към този момент преглежда вариантите си на трансферния пазар. Една от задачите на Никс е да притегли стрелец на високите позиции, като тимът ще може да го направи или посредством Драфт 2020, или посредством пазара за свободни сътрудници.

Сред посочените имена от източника са високите играчи на Торонто Марк Гасол и Серж Ибака, крилото на Маями Кели Олиник и играещият на същата позиция Франк Камински от Финикс. От Драфта отговарящите на условията са Оби Топин, Дени Авдия, Джейдън МакДаниълс и Джейлън Смит.

В момента Никс разполагат с високопотенциалните Мичъл Робинсън и Джулиъс Рандъл в подкошието, само че тяхната игра не е основана върху стрелбата. Очаква се тимът да се откаже от услугите на Боби Портис и да спести 15 милиона от него.

35-годишният Гасол към този момент е на възраст, само че може да поразява задачата от далечно разстояние - вкарва 40.2% от стрелбите си от тройката през сегашния сезон. Съотборникът му Ибака ниже по близо 40% от далечните си стрелби, а Олиник и Камински стрелят надлежно по 43% и 35%.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР