Ръководствата на парламентарните групи на ГЕРБ и Обединени патриоти (ОП)

...
Ръководствата на парламентарните групи на ГЕРБ и Обединени патриоти (ОП)
Коментари Харесай

ГЕРБ и ОП се разбрали да не създават впечатление за напрежение помежду им

Ръководствата на парламентарните групи на ГЕРБ и " Обединени патриоти " (ОП) са решили с консенсус да бъдат виновни при изложение на персонално мнение, за де не се основава усещане за несъгласия сред тях. За това осведоми ръководителят на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов във вторник след взаимното съвещание, на което е участвал и вицепремиерът Валери Симеонов.

Именно изяви на Симеонов – като невижданата декларация на партията му НФСБ против зам.-председателката на " Зелените " в Европейския парламент Ска Келер – провокира скандал в Брюксел и искане на пояснение от страна на ръководителя на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер. Българското държавно управление заяви публично, че се разграничава от позицията на вицепремиера си.

Валери Симеонов в последно време сигнализира и за напрежение в обединението " Обединени патриоти ", по-точно сред неговата партия на Вътрешна македонска революционна организация на вицепремиера Красимир Каракачанов поради агресивното медийно държание на последната. Симеонов съобщи в понеделник, че парламентарната група на " Обединени патриоти ", чийто началник е Волен Сидеров, не се е събирала от много време насам.

От изявлението на Цветанов се разбра също, че следва съвещание на политическия съвет на ръководещата коалиция, на което ще бъдат разисквани две тематики, по които не е реализиран консенсус, само че отхвърли да каже кои са.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР