Ръководните фактори в Байерн опитаха да замажат поредицата гафове, които

...
Ръководните фактори в Байерн опитаха да замажат поредицата гафове, които
Коментари Харесай

От Байерн опитват да замажат гафовете за Сане с извинения

Ръководните фактори в Байерн пробваха да замажат поредицата гафове, които самите те сътвориха към възможното прекосяване на Лерой Сане от Манчестър Сити в немския първенец. В продължение на няколко дни баварците разясниха намерено, че са имали контакти с играча и така нататък, което по принцип е неразрешено от ФИФА.

И очевидно "гражданите " са скръцнали със зъби за тези непремерени изявления от страна на немския първенец, тъй като последваха публични извинения за мненията от страна на наставника Нико Ковач и президента Карл-Хайнц Румениге.

"Правилата на ФИФА са такива, за жалост. Трябва да ги съблюдаваме и да почитаме обстоятелството, че играчите имат контракти с клубовете си и не можем да приказваме за такива контакти ", бяха думите на Румениге, до момента в който хърватският треньор беше много по-откровен.

Само преди няколко дни Ковач разгласи, че е "оптимист " за привличането на немския национал, само че последва гневна реакция от страна на Сити и в този момент той сви платната и предложи откровеното си опрощение за мненията.

"Говорих с мениджъра на Сити Пеп Гуардиола и му се извиних откровено. Наясно съм, че Сане има контракт с Манчестър Сити, тъй че желая публично да поднеса извиненията си и на клуба. Друг път, когато върша сходни мнения, давам обещание да стъпя върху спирачката в точния момент ", показа Ковач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР