Ръководни членове на организацията, която провежда конкурса „Мис Америка“ в

...
Ръководни членове на организацията, която провежда конкурса „Мис Америка“ в
Коментари Харесай

Ръководни членове на конкурса „Мис Америка“ подадоха оставки заради скандал с обидни имейли

Ръководни членове на организацията, която организира състезанието „Мис Америка“ в Съединени американски щати, подадоха оставки, след скандал с имейли, в които авторитетните мъже са се изказвали жестоко за външния тип, интелекта и половия живот на миналогодишни победителки, предадоха международните осведомителни организации.

Става въпрос за основния изпълнителен шеф Сам Хаскъл, президента на организацията Джош Рандъл и ръководителя Лин Уайднър.

Update from the Board of Directors… pic.twitter.com/W8am9ii2fM

— Miss America Org (@MissAmericaOrg) 23 декември 2017 година

Преди броени дни в. „Хъфингтън пост“ разгласява изтекли известия от кореспонденции по електронната поща, в които шефовете на състезанието осмиват миналогодишни носителки на купата „Мис Америка“ с груби и вулгарни мнения. Сред имейлите има и подобен, в който е употребен термина за женски гениталии във връзка с една от победителките, във втори се желае гибелта на друга жена. В кореспонденцията бяха разкрити и спекулации какъв брой секс сътрудници е имала „Мис Америка“ за 2013 година Малори Хейгън.

Оставката на Сам Хаскъл влезе в действие незабавно, до момента в който Джош Рандъл и Лин Уайднър ще останат на постовете си още няколко седмици.

Организацията разгласи отдръпването на тримата си членове, откакто предходния ден някогашни носителки на купата „Мис Америка“, в това число Малори Хейгън, подписаха петиция за свалянето им от управителните места.

Форматът „Мис Америка“ няма общо с състезанията за хубост „Мис САЩ“, „Мис Тийн“ в Съединени американски щати и „Мис Вселена“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР