Ръководителят на влиятелна германска индустриална асоциация предупреди днес да не

...
Ръководителят на влиятелна германска индустриална асоциация предупреди днес да не
Коментари Харесай

Германският бизнес е против нова отсрочка за Брекзит

Ръководителят на авторитетна немска индустриална асоциация предизвести през днешния ден да не се дава на Англия нова пролонгация на излизането ѝ от Европейския съюз в последния миг, съобщи Асошиейтед прес в сряда.

Председателят на Федерацията на немската индустрия Йоахим Ланг сподели, че въпреки за компаниите Брекзит без договорка да е " изрично най-лошият сюжет ", удължаването на крайния период в последната минута единствено ще усили несигурността.

Вече дадената пролонгация донесе " ненужни разноски " за компаниите и не даде подтик на политическите договаряния, аргументира се Ланг. Според него ново отсрочване би трябвало да бъде обещано единствено при съществуване на " ясна пътна карта ", която да има английска парламентарна поддръжка. Както наподобява, английското държавно управление " си играе с огъня ", предизвести Ланг.

Германския фабрикант посочи, че към половин милион немски работни места са стопански обвързани с Англия, и предвижда, че при Брекзит без договорка, може да бъдат наранени хора, чийто брой ще е " петцифрено число ".


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР