Ръководителят на украинското военно разузнаване генерал-майор Кирило Буданов заяви в

...
Ръководителят на украинското военно разузнаване генерал-майор Кирило Буданов заяви в
Коментари Харесай

Украински генерал прогнозира край на войната с Русия преди края на годинат


Ръководителят на украинското военно разузнаване генерал-майор Кирило Буданов съобщи в изявление за " Скай нюз ", че войната с Русия " върви толкоз добре, че ще доближи преломен миг в средата на август и ще завърши преди края на годината ". " Скай нюз " разяснява, че това е " най-оптимистичната прогноза " на върховен украински представител.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5281
В извънредното изявление за медията Кирило Буданов съобщи също, че  в Русия към този момент се приготвя прелом за свалянето на Путин и че съветският президент е съществено болен от рак.

" Скай нюз " напомня, че Кирило Буданов е планувал тъкмо по кое време Русия ще нахлуе в Украйна, до момента в който останалите в украинското държавно управление са били скептични за подобен сюжет. Сега Буданов предсказва, че повратният миг в сраженията ще настъпи в средата на август и по-голямата част от дейните бойни дейности ще приключат до края на годината. " В резултат на това ние ще възстановим  украинската власт във всичките си територии, които загубихме, в това число Донбас и Крим ", посочи генералът. Той добави, че съветската тактичност не се е трансформирала, макар предислоцирането на изток, само че Русия понася тежки загуби.

Буданов отхвърли да приказва за украинските загуби. Генералът сподели, че не е сюрпризиран от съветските военни неуспехи, тъй като украинците познават добре своя зложелател и проектите му. " Ние се сражаваме с Русия 8 години и приказките за съветската военна мощност са мит. Това е просто една орда с оръжия ", съобщи генерал-майор Кирило Буданов за " Скай нюз ", представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР