Ръководителят на украинската делегация в Тристранната контактна група, бившият президент

...
Ръководителят на украинската делегация в Тристранната контактна група, бившият президент
Коментари Харесай

Бивш президент на Украйна: Ще стрелям по руски парашутисти до последен дъх

Ръководителят на украинската делегация в Тристранната контактна група, някогашният президент Леонид Кравчук, съобщи, че е подготвен да стреля по съветски парашутисти . Той направи това изказване в изявление за Дмитрий Гордън в ефира на телевизионния канал " Украйна 24 ".

Когато журналистът попита дали ще стреля, " в случай че някой с парашути стартира да скача покрай къщата му ", някогашният държавен глава отговори позитивно. " Определено ще го направя ", отговори Леонид Кравчук.

Той не ппропусна да напомни, че у дома има военно оръжие, което ще употребява по предопределение. Нещо повече, оръжието към този момент било " почистено и квалифицирано ", сподели някогашният президент на Украйна.
 Украйна прикани НАТО да изпрати
Украйна прикани НАТО да изпрати " действителен сигнал " към Русия

Столтенберг удостовери поддръжка, а за Кремъл участие в НАТО ще утежни обстановката

" Ще изстрелвам до последно, стига ръцете ми да държат оръжието, стига да виждам врага. <...> Ще го убия незабавно щом се появи. Какво ще се случи по-нататък - към този момент не се интересувам, само че ще го убия ", сподели Леонид Кравчук.

По време на изявлението някогашният украински водач също прикани враговете си да не обикалят къщата му, защото той ще се " пази ".
 Двама украински бойци са убити от проруски сепаратисти в Източна Украйна
Двама украински бойци са убити от проруски сепаратисти в Източна Украйна

Съединени американски щати, Британия, Европейски Съюз и страните от НАТО поддържат Украйна

Той също по този начин има вяра, че при положение на инвазия в Украйна всички демократични сили в света, в това число Съединени американски щати, ще се изправят в отбрана на родината му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР