Ръководителят на Службата за сигурност на Украйна Василий Малюк разказа

...
Ръководителят на Службата за сигурност на Украйна Василий Малюк разказа
Коментари Харесай

С фолио украинците опаковали първия взрив на моста към Крим

Ръководителят на Службата за сигурност на Украйна Василий Малюк описа за подготовката на в изявление за списание NV, резюмирано от УНИАН. Малюк декларира, че персонално той и двама негови чиновници са създали специфичната интервенция.

" Беше неописуемо чувство. Когато стана детонацията, крещяхме с всичка мощ, тъй като напрежението вътре в нас беше голямо ", сподели Малюк.

Службата за сигурност на Украйна е употребила камион, пренасящ 21 тона хексан, а експлозивите са били увити в толкоз дебело фолио, че скенерите на контролно-пропускателните пунктове не са могли да ги засекат. В транспортните документи пишело, че камионът транспортира служебно.

Освен това, съгласно Малюк, ССУ е съумяла да заобиколи специфичните заглушители на Кримския мост, които трансформират GPS координатите.

" Минахме през седемте кръга на пъкъла, използвахме толкоз доста руснаци, които останаха в сянка! " споделя Малюк, твърдейки обаче, че в подготовката на атентата не са взели участие никакви непознати служби или разузнавания.

Руснаците за вкарали в пандиза 22 души с обвинявания за съучастничество в терористичен акт, макар че те просто са се занимавали с нормалните си действия - елементарни съветски контрабандисти ", споделя Малюк.

Той означи, че неназован действен сътрудник с позивна " Ловец " е изиграл съществена роля в организирането на през юли 2023 година Агентът положил доста старания за основаването на военноморски дронове, които развалили един от знаците на режима на Путин.

Количеството експлозиви, пренасяни от дроновете, е увеличено до 850 кг хексан. Системата за ръководство на дрона е осъвременена, с цел да се сътвори качествено нов модел на " Авенджър ".

Дистанционно ръководените плавателни съдове камикадзе са направени от неповторим материал, незабележим за вражеските радари.

Ръководителят на ССУ акцентира, че Кримският мост е законна цел за Украйна и че Женевските конвенции, които регламентират разпоредбите за водене на война, не съдържат възбрана за нахлуване над сходни обекти.
 Захарова: Ще отговорим на офанзивата на Киев против Кримския мост
Захарова: Ще отговорим на офанзивата на Киев против Кримския мост

Кримският мост съставлява гражданска инфраструктура и офанзивите против сходен жанр уреди са недопустими
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР