Ръководителят на самопровъзгалсената Донецка народна република Александър Захарченко е бил

...
Ръководителят на самопровъзгалсената Донецка народна република Александър Захарченко е бил
Коментари Харесай

Нови разкрития: Захарченко е убит по време на траурни мероприятия във връзка с Йосиф Кобзон

Ръководителят на самопровъзгалсената Донецка национална република Александър Захарченко е бил погубен по време на траурни мероприятия в памет на изпълнителя Йосиф Кобзон, сподели краткотрайно изпълняващия длъжността водач на самопровъзгалсилата се Луганска национална република Леонид Пасечник. Александър Захарченко бе погубен в петък вечер вследствие на детонация в кафе " Сепар " в центъра на Донецк.

Министърът на финансите на самопровъзгласилата се република Александър Тимофеев беше съществено ранен при детонацията. Общо 11 души са потърпевши. Властите в Донецк признаха случая за терористичен акт. Според изпълняващия длъжността глава на републиката Дмитрий Трапезников няколко души са арестувани за убийството на Захарченко,

По неговите думи те са удостоверили, че става дума за измама от Киев. На собствен ред, службата за сигурност на Украйна по-рано отхвърли обвиняванията за присъединяване в убийството. " Александър Захарченко е бил погубен не на бойния пост, а по време на траурни мероприятия, сега, когато управлението на републиката почиташе още един воин на Донбас Йосиф Кобзон, " - сподели Пасечник в публично послание във връзка със гибелта на ръководителя на самопровъзгласената Донецка национална република.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР