Ръководителят на руската ЧВК Вагнер Евгений Пригожин с острите си

...
Ръководителят на руската ЧВК Вагнер Евгений Пригожин с острите си
Коментари Харесай

Британското разузнаване: В Русия открито призовават да сменят Путин

Ръководителят на съветската ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин с острите си изказвания за съветското министерство на защитата може да накара други хора, които не са съгласни с режима в Кремъл, да подхващат дейности. Това се казва в разследващия отчет на Министерството на защитата на Обединеното кралство от 1 юни.

Офицери от военното разузнаване обърнаха внимание на изказването на съветския опозиционер, президент на Института за районни планове и законодателство Борис Надеждин на 27 май в ефира на канала НТВ. Политикът се изрече в поддръжка на избора на нов президент на Руската федерация през 2024 г.
 обобщение на английското разузнаване, английско разузнаване, английско министерство на защитата През последните 15 месеца Русия вкара ограничавания върху свободата на словото, каквито не е имало даже в Съюз на съветските социалистически републики
Според него сегашният водач Владимир Путин би трябвало да бъде заменен, с цел да се възстановят естествените връзки с Европа и да се отстранен западните наказания.

" Надеждин е изострен критик на пълномащабна война от момента, в който тя стартира. Това най-вероятно е първият апел за промяна на Путин по съветската държавна телевизия ", означават експертите.

Русия през последните 15 месеца, съгласно оценката на английското разузнаване, е въвела ограничавания върху свободата на словото, които даже не са били в Съюз на съветските социалистически републики.

„ Язвителната изразителност на националистически фигури, като ръководителя на съветската ЧВК „ Вагнер “ Евгений Пригожин, предизвиква опозицията да оспорва тематики табу “, заключава английското министерство на защитата.

В същото време ръководителят на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин зае " почетното " пето място в класацията на авторитетните съветски политици. Но процентът на интервюираните, които му се доверяват, към момента е дребен - единствено 4%. Това стана ясно от резултатите от обществено изследване, оповестено от Левада център.

По време на анкетата беше заложен отворен въпрос - самите жители назоваха имената.

Засега рейтингът на " готвача на Путин " е много невисок - 4%. Но даже и с него той настигна някогашния президент на Руската федерация Дмитрий Медведев и депутата от Държавната дума Генадий Зюганов. Освен това Евгений Пригожин изпревари ръководителя на Народното събрание Вячеслав Володин, кмета на Москва Сергей Собянин и други.

Първите четири места в класацията за доверие са заети от следните лица:
Владимир Путин (42%);Михаил Мишустин (18%);Сергей Лавров (14%);Сергей Шойгу (11%).
Първите четири заемат високи позиции - постоянно се демонстрират по малкия екран. Но Евгений Пригожин, както означават социолозите, няма формален статут и се занимава независимо със личен PR.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР