Ръководителят на Роскосмос Дмитрий Рогозин каза, че специалистите от Руската

...
Ръководителят на Роскосмос Дмитрий Рогозин каза, че специалистите от Руската
Коментари Харесай

Шефът на Роскосмос говори за изучаването на НЛО

Ръководителят на Роскосмос Дмитрий Рогозин сподели, че експертите от Руската академия на науките от дълго време учат явленията, свързани с НЛО. Ръководителят на държавната корпорация приказва за това на 11 юни в ефира на телевизионния канал " Россия-24 ".

Функционерът изясни, че Руската академия на науките събира и ревизира получената информация по отношение на НЛО.

" Ако приказваме за съответни обстоятелства, че може би в историята на човечеството на Земята е имало по този начин наречените НЛО, за които приказва НАСА, тогава желая да кажа, че тези проучвания са били и се организират в нашата Академия на науките в това число ", сподели още той.

Рогозин посочи, че в 99,9% от случаите НЛО са атмосферни или физически феномени. Те нямат нищо общо с хипотезата за извънземния генезис на НЛО. Той обаче призна, че сходни феномени са вероятни.

Той е осведомен и персонално със свидетелствата на водачи, които са видели необикновени феномени през 70-те години. Освен това по-голямата част от доказателствата съответстват с първите тестови полети.

" Говорих с НАСА, има и последователи на концепцията, че може би ние сме обект на външно наблюдаване. Бих желал да допускам ", сподели още той.

Рогозин счита себе си за последовател на теорията за съществуването на извънземен живот. Според него галактическите цивилизации може да се окажат софтуерно по-напреднали от популацията на Земята.

Освен това основният изпълнителен шеф на Роскосмос изясни, че ще са нужни до четири месеца, с цел да се извърши заповедтта, която преди този момент е дал, с цел да принуди включването на немския телескоп eROSITA в взаимната галактическа обсерватория Спектр-РГ (орбитална астрофизична обсерватория).

Рогозин акцентира, че Руската академия на науките и Роскосмос са се договорили: учените ще учат обекти в космоса, а държавната корпорация ще реши въпросите за адаптирането на съветската администрация към немското съоръжение, тъй че Русия да стане „ цялостен оператор “ на гореспоменатия " Спектр- РГ " галактическа обсерватория.

Припомняме, че неотдавна НАСА осведоми обществеността за стартирането на план за проучване на НЛО с присъединяване на водещи учени за по-добро схващане на аномалните атмосферни феномени.

Рогозин показа и детайлности за полета на астронавта на НАСА Марк Ванде Хей на съветския галактически транспортен съд " Союз " до МКС.

Полетът е проведен и заплатен от Роскосмос в съветска валута, въпреки и с леко забавяне, само че в цялостен размер, от американската компания Axiom Space, която работи като медиатор. Цената на полета беше към 2 милиарда рубли. Хай дойде на МКС през април 2021 година и се върна на Земята в края на март 2022 година

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР