Ръководителят на президентския апарат Джон Кели се опитва да накара

...
Ръководителят на президентския апарат Джон Кели се опитва да накара
Коментари Харесай

Тръмп гледа телевизия и пише постове по 4-8 часа на ден


Ръководителят на президентския уред Джон Кели се пробва да накара Доналд Тръмп да не отделя всеки ден от 4 до 8 часа за гледане на телевизия и другарство посредством „ Туитър “.

Това написа в днешния си брой вестник „ Ню Йорк таймс “, който се базира на диалози с примерно 60 помощници, познати на президента и законодатели, които имат достъп до него.

Тръмп спи малко и заран се разсънва 05:30 часа. Според обявата той има навика да се настройва на бойна вълна, гледайки утринните новинарски излъчвания по малкия екран. Започва със СNN, по-късно се трансферира на конкурентната телевизия "Фокс нюз", от време на време и на телевизия MSNBC. Техните стратегии го зареждат с сила, яд и завист, тогава той хваща смарт телефона и стартира да написа сбити мнения от страницата си в „ Туитър “. Случва се той да написа постовете, движейки се из стаята по пижама.

По данни на вестника по този начин президентът прекарва 4 утринни часа, а от време на време и повече. Това надлежно тревожи Джон Кели, който внимателно, само че упорито се пробва да убеди президента да безделничи по-малко време, а повече да отделя за директните си отговорности. Съгласно обявата предшественикът му Райнс Прибъс с изменчив триумф се стараел да научи президента да се явява на работното си място в 09:00 или най-малко в 09:30 заран.

Тръмп неднократно обвиняваше множеството американски медии, че го подлагат на критика предумишлено, публикувайки погрешна информация. През март той назова „ Ню Йорк таймс “ и малките екрани СNN, NBC, CBS и ABC врагове на американския народ. Наскоро той шеговито предложи в „ Туитър “ да се организира конкурс измежду американските медии за наградата създател на най-лъжливата вест. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР