Ръководителят на пресцентъра на руското военно ведомство генерал-лейтенант Игор Конашенков

...
Ръководителят на пресцентъра на руското военно ведомство генерал-лейтенант Игор Конашенков
Коментари Харесай

Изпреварващ удар: Русия обяви, че е унищожила още недоставени в Украйна БМП ``Брадли`` - Свят

Ръководителят на пресцентъра на съветското военно ведомство генерал-лейтенант Игор Конашенков попадна още веднъж в класациите " най-смешните видеоклипове от Русия " при следващото оповестяване на вредите, понесени от Въоръжените сили на Украйна. Конашенков към този момент стана прочут с това, че е " унищожил " в сводките си повече системи HIMARS, в сравнение с Съединените щати са дали на Украйна. 

При следващото показване на загубите на Киев на едно от направленията Конашенков разгласи, че " съперникът загуби 11 танка, 17 бойни машини на пехотата, включително 4 БМП " Брадли ", създадени в Съединени американски щати. Всички числа щяха да звучат безапелационно, в случай че не беше фактът, че обещаните от Съединени американски щати убийци на танкове, както назовават БМП " Брадли " още не са пристигнали в Украйна, а на бойното поле няма нито една от тези машини на въоръжение, означават военните блогъри в Киев.

Миналия Петък Пентагонът разгласи, че времето за доставки на БМП " Брадли " е пристигнало и машините са включени в пакета с помощ за Украйна на обща стойност 3,75 милиарда $. Говорителката на Пентагон Лора Купър изясни обаче, че за образованието на украинския боен личен състав за работа с " Брадли " ще бъдат нужни няколко месеца и то ще бъде осъществено в Германия. Като период за доставка на самите машини в Украйна американското военно ведомство уточни " идващите няколко седмици "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР