Ръководителят на правителствената пресслужба Севдалина Арнаудова напуска работата си в

...
Ръководителят на правителствената пресслужба Севдалина Арнаудова напуска работата си в
Коментари Харесай

Севдалина Арнаудова напуска работата си в Министерски съвет

Ръководителят на държавната пресслужба Севдалина Арнаудова напуща работата си в Министерски съвет. Тя се връща на работа в ГЕРБ, тъй като партията стартира подготовка за идните парламентарни избори. Това е удостоверила самата Арнаудова пред Mediapool.

Арнаудова е работила в Нова телевизия, Би Би Ти, следи престъпната хроника, а по-късно е и парламентарен кореспондент. През 2007 година напуща малкия екран и е привлечена от Борисов за пиар на ГЕРБ. Женена е за Делян Димитров, племеник на дългогодишния народен представител Марио Тагарински.

Арнаудова беше упомената в непотвърдените изказвания на някогашния хазартен необут в заточение Васил Божков. Според него министър председателят Бойко Борисов е изпращал Арнаудова всеки месец в офиса на Божков.

През тази година следствие на уеб страницата Бивол сподели, че фамилията на Арнаудова се е сдобило с два скъпи парцела  през 2015 година и 2019 година – апартамент от 198 кв. м. и къща във вилната зона на Бистрица на стойност над 1 млн. лева Арнаудова твърди, че парцелите са купени с подаяние от родителите й.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР