Ръководителят на отдела на ООН за изменението на климата призова

...
Ръководителят на отдела на ООН за изменението на климата призова
Коментари Харесай

Ръководителят на ООН по климата призовава гражданите да „надигнат гласа си“ преди изборите

Ръководителят на отдела на Организация на обединените нации за изменението на климата прикани жителите да „ надигнат гласа си “ за световното стопляне, защото повече от половината свят отива в изследванията през идващите месеци.

Саймън Стийл, изпълнителен секретар на Организация на обединените нации по изменение на климата, сподели, че има „ разминаване “ сред дейностите, които елементарните хора желаят държавните управления да подхващат, с цел да се оправят с световното стопляне, и реакцията на държавните управления, в тирада в Лондон в сряда.

В посланието си до „ елементарните хора на всички места “ Стийл сподели, че общественият отговор е единственият „ сигурен метод климатът да бъде подложен на върха на дневния ред на кабинета “.

„ Всеки глас има значение. Вашите в никакъв случай не са били по-важни. Ако желаете по-смели дейности в региона на климата, в този момент е моментът да извършите вашите. “

Тази година ще се проведат избори в 50 страни, в това число огромни замърсители като Съединени американски щати, Европейски Съюз и Индия.

В послание, озаглавено „ Две години за избавяне на света “, Сти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР