Ръководителят на отбора на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф

...
Ръководителят на отбора на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф
Коментари Харесай

Без подобрения за Мерцедес в следващите два старта

Ръководителят на тима на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф разкри, че водачите на отбора – Люис Хамилтън и Джордж Ръсел, няма да разполага с нови част в границите на идващите два кръга от международния шампионат.

По думите на австриеца по W14 няма да има промени за надпреварите в Азербайджан и Маями в края на април и началото на май, само че такива ще има за Гран При на Емилия-Романя във втората половина на май. На „ Имола “ се чака Мерцедес да показа много ревизирана версия на W14, която да взаимства малко от концепциите, които се ползват толкоз сполучливо от Ред Бул от началото на предходната година. Волф обаче предизвести почитателите на Мерцедес да не чакат „ знамение “ от пакета с усъвършенствания, които ще направи своя дебют в първия европейски старт за годината.

„ В идващите надпревари няма да вкарваме нови съставни елементи. В тях ще търсим най-хубавите настройки и ще се фокусираме върху работата с гумите. Ние вършим положителни крачки в развиването, само че те трябват да бъдат доказани и от представянето на пистата.

„ Ние няма да имаме нови елементи преди „ Имола “, защото желаеме да сме сигурни, че те ще работят. Вървим в добра посока, само че не би трябвало да чакаме чудеса и внезапно да печелим квалификациите с половин секунда. Нашият фокус би трябвало да бъде по-скоро върху това да затвърдим позицията си по отношение на Астън Мартин и Ферари, а това ще е една добра стъпка “, изясни Волф след края на втората подготовка преди Гран При на Австралия.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР