Ръководителят на независимата лига на школите по самба Хорхе Кастанейро

...
Ръководителят на независимата лига на школите по самба Хорхе Кастанейро
Коментари Харесай

Без карнавал в Рио през февруари


Ръководителят на самостоятелната лига на школите по самба Хорхе Кастанейро съобщи, че е рано да се мисли за различни дати за карнавал а през 2021 година

Независимата лига на школите по самба в Рио де Жанейро (Лиеса), реши да отсрочи обичайните карнавал ни шествия, които трябваше да се проведат през февруари 2021 година, за по-късна дата заради пандемията от ковид а. Това заяви пред вестник „ Globo ” ръководителят на сдружението Хорхе Кастанейро, съобщи БГНЕС.

“Това не е анулация, а отсрочване , до момента в който намерим решение. Невъзможно е да проведем парада през февруари. <…> Очакваме информация по кое време ще има ваксина и по кое време ще се извърши имунизацията ”, сподели Кастанейро.

“Традиционният формат изисква повече време за подготовка, тъй че обмисляме и други разновидности ”, съобщи той и акцентира, че Лиеса “ще се опита да не държи на мрачно тези, които зависят финансово от този празник. Има прогнози, съгласно които безвредни условия за осъществяване на обичайния карнавал в Рио ще се появят едвам след април ”, съобщи Кастанейро.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР