Ръководителят на най-големия превозвач в Африка Ethiopian Airlines призова континента

...
Ръководителят на най-големия превозвач в Африка Ethiopian Airlines призова континента
Коментари Харесай

Шефът на Ethiopian Airlines призовава за дерегулация на африканската авиация, за да се намалят разходите за пътниците

Ръководителят на най-големия транспортьор в Африка Ethiopian Airlines прикани континента да приложи съглашение, позволяващо на самолетните компании да оперират свободно, с цел да се усили конкуренцията и да се понижат разноските за пасажерите на фона на възходящото търсене на полети.

Това е „ огромна спънка “ за Ethiopian Airlines и визира „ съвсем всички африкански самолетни компании “, които не са в положение да разширят своите услуги, сподели основният изпълнителен шеф на Ethiopian Airlines Group Месфин Тасеу пред Financial пъти.

Африканска самодейност за либерализиране на авиационното пространство, към която са се включили 37 страни, започва през 2018 година Единният африкански пазар на въздушен превоз обаче към момента не е изцяло прибавен, частично заради това, че страните пазят своите национални превозвачи.

За разлика от други райони, които са дерегулирали авиацията, самолетните компании, работещи в Африка, би трябвало да подписват двустранни съглашения, с цел да летят сред две дър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР