Ръководителят на Националното ТОЛ управление към АПИ Антон Антонов твърди,

...
Ръководителят на Националното ТОЛ управление към АПИ Антон Антонов твърди,
Коментари Харесай

Шефът на ТОЛ управлението смята, че системата за е-винетки няма проблеми

Ръководителят на Националното ТОЛ ръководство към АПИ Антон Антонов твърди, че със системата за продажба на електронни винетки проблеми няма.

Единственият проблем съгласно Антонов била неналичието на терминали за покупка на винетки. От думите му се разбра, че в началото дребни проблеми имало на уеб страницата bgtoll, само че те били изчистени.

Както "БАНКЕРЪ " към този момент писа, множеството гранични пунктове в страната ни не са оборудвани с работещи терминали за закупуването на електронни винетки. Това основава огромни неприятности на водачите, които влизат в България.

Засега сложени автомати за самообслужване са сложени единствено на "Капитан Андреево " и "Дунав мост ".

Припомняме, че в четвъртък пътната организация разгласи гратисен интервал до 15 януари - водачите без платена винетка няма да бъдат глобявани. Пред Българска национална телевизия Антонов съобщи, че не се чака сериозна загуба от гратисния интервал.

Водачите, които са купили електронни винетки по няколко пъти за еднакъв автомобил, ще бъдат обезщетени, увери шефът на ТОЛ ръководството.

По дребните обитаеми места от 7 януари винетки ще популяризират посредством клоновете на Българските пощи. До средата на идната седмица по граничните пунктове ще бъдат конфигурирани 37 терминали за закупуване на електронни винетки .

Все още обаче не работи кол-центърът на ТОЛ ръководството. И той щял да проработи през идната седмица. До тогава, водачите могат да звънят на телефоните на АПИ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР