Ръководителят на иранската телевизия Прес ТВ, предаваща на английски език

...
Ръководителят на иранската телевизия Прес ТВ, предаваща на английски език
Коментари Харесай

Арестуваха иранска журналистка в САЩ

Ръководителят на иранската телевизия Прес ТВ, предаваща на британски език съобщи, че нейна журналистка и синът й са били арестувани в Съединените щати по незнайни обвинявания.
Родената в Съединени американски щати Марзие Хашеми е била задържана при идването си на интернационалното летище Сейнт Луис Ламберт в неделя, съгласно фамилията и приятелите й, представени от БГНЕС.
" Както знаем, Съединени американски щати, изключително във връзка с битката с тероризма, могат да арестуват всеки без обвинявания и да го задържат със седмици. Ние считаме, че правосъдните дейности не биха били ефикасни за нейното освобождение ", съобщи Пайман Джабали, началник на малкия екран.
" Призоваваме Съединени американски щати да разяснят обвиняванията против нея ", сподели той. " Това е скандално за по този начин наречената американска народна власт. "
Според Джабали Хашеми може би е нарочена поради нейните документални филми за американската активност в Близкия изток, ислямофобията и други тематики.
Телевизионният чиновник сподели, че Хашеми - мюсюлманка, трансформирала името си от Мелани Франклин, е била на посещаване на „ болния си брат и други членове на фамилията “.
Джабали показа, че всичко, което й е предлагано за храна досега, е свинско месо, неразрешено от религията на мюсюлманите.
Той сподели, че синът й, Реза Хашеми, също е бил задържан, само че няма да бъде арестуван до момента в който чака процеса, по който не са конкретизирани обвиняванията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР