Ръководителят на хуманитарната помощ на ООН Мартин Грифитс каза, че

...
Ръководителят на хуманитарната помощ на ООН Мартин Грифитс каза, че
Коментари Харесай

Ръководителят на хуманитарната помощ на ООН вижда „обещаващи знаци“ за откриването на нов пропускателен пункт за Газа

Ръководителят на филантропичната помощ на Организация на обединените нации Мартин Грифитс сподели, че пропускателният пункт Карем Абу Салем, прочут като Керем Шалом в Израел, сред Израел и Газа скоро може да бъде отворен да разреши доставката на повече филантропична помощ на раздраната от война палестинска територия.

„ Все още преговаряме “, сподели Грифитс пред кореспонденти в Женева в четвъртък. „ Сега има обещаващи признаци, че това може да бъде отворено скоро. “

Понастоящем помощта се процежда към Газа през Граничен контролно-пропусквателен пункт Рафа на границата с Египет. Отварянето на Карем Абу Салем ще бъде „ първото знамение, което виждаме от няколко седмици, само че също по този начин ще бъде голям подтик за логистичния развой и логистичната база на филантропична интервенция “, сподели Грифитс.

Ръководителят на Организация на обединените нации за филантропична помощ акцентира нуждата помощта да се дава по по-устойчив и проведен метод. „ Вече нямаме филантропична интервенция в южната част на Газа, която да може да се назовава с това име “, сподели той.

„ Това, което имаме в мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР