Ръководителят на германския федерален орган за контрол на заболяванията призова

...
Ръководителят на германския федерален орган за контрол на заболяванията призова
Коментари Харесай

Ръководителят на германския орган за контрол на заболяванията призова за есенни мерки за ограничаване на коронавируса

Ръководителят на немския федерален орган за надзор на болесттите прикани за навременното въвеждане на правни ограничения за противопоставяне на предстоящата от него есенна вълна на ковид, съобщи ДПА.

" Правната рамка несъмнено би трябвало да е вярна ", сподели Лотар Вилер, началник на Института „ Роберт Кох " пред баварската социална медия " Байеришер рундфунк ". Вилер направи своя коментар на фона на спор в ръководещата тристранна коалиция за ограниченията за отбрана за справяне с предстоящото есенно повишаване на случаите на зараза след мъртвило през лятото. Действието на актуалната законова рамка изтича на 23 септември.

Учени, " които са изследвали тази пандемия по сериозен и добре аргументиран метод, т.е. със своята професионална експертиза, допускат, че броят на инфектираните още веднъж ще тръгне нагоре ", сподели Вилер, който от началото на пандемията интензивно приканва за въвеждане на ограничения за нейното ограничение.

Той предложи в избрани обстановки да се носят маски. „ Предполагам, че това може да бъде спряно през лятото, само че то в действителност зависи от събитията ", сподели Вилер и добави, че наесен ограниченията още веднъж ще би трябвало да бъдат въведени в известна степен.

Вилер отхвърли да предскаже какво ще бъде въздействието на провеждането на огромни събития като " Октоберфест " в Мюнхен и сподели, че това ще би трябвало да бъде преценено в навечерието на огромния бирен фестивал, който стартира на 17 септември. " Имаме всички нужни принадлежности, с цел да разгадаем събиранията ", сподели той и уточни тестването и маските.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР