Ръководителят на френската Dassault Aviation изрази съмнения относно новите обещания

...
Ръководителят на френската Dassault Aviation изрази съмнения относно новите обещания
Коментари Харесай

Шефът на Dassault предупреждава, че изграждането на европейската отбранителна индустрия ще отнеме десетилетия

Ръководителят на френската Dassault Aviation изрази подозрения по отношение на новите обещания на Европейски Съюз да усили производството на оръжия в блока, предупреждавайки, че построяването на същинска европейска отбранителна промишленост може да отнеме десетилетия.

Ерик Трапие изрази песимизъм в сряда по отношение на неотдавнашния блян на Брюксел за рестартиране на отбранителната промишленост в района, в това число евентуално със взаимно финансиране и проекти за доставки, на фона на битката за посрещане на оръжейните потребности на Украйна, до момента в който тя се бори с съветските навлизане.

„ Европа внезапно повярва, че работата по защитата е нещо добро ... Радвам се, че реализацията е налице. Между това осъзнаване и действителността на построяването на европейска отбранителна промишленост ще отнеме доста години и даже доста десетилетия “, сподели той.

Трапиър предизвести, че Европа към момента има наклонност да купува от американската отбранителна промишленост, борейки се да работи пъргаво и имаше години работа пред себе си,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР